Ceny i Rezerwacja

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.5Średnia Opinia

9.5 Katarzyna / Wrocław 03 listopad 2017 Opinia o Hotelu: sniadania, przede wszystki gofry i stol swojskih rzeczy Nasze SPA: korzystalismy tylko raz, nie mamy zastrzezen
10 Sławomir / Sieraków 18 wrzesień 2017 Opinia o Hotelu: Bardzo miły pobyt. Dziękuję
9.8 Tomasz / Smardzew 14 wrzesień 2017 Opinia o Hotelu: Największym wyróżnikiem Państwa hotelu jest sposób traktowania i podejścia do dzieci. Dzieci czują się wspaniale w hotelu i mają wiele zaplanowanych zajęć. Nasze SPA: Nie korzystałem
10 Ewelina / Wrocław 07 wrzesień 2017 Opinia o Hotelu: Kolacja grillowa, obsługa w strefie wellnes, pyszne posiłki,
10 Łukasz / Jawor 30 sierpień 2017 Opinia o Hotelu: Hotel w super lokalizacji.Blisko do centrum.Fajna baza wypadowa dla rowerzystow.Miejsce przytulne utrzymane na wysokim poziomie Nasze SPA: Masaze wykonywane przez profesjonalistow, basen, grota solna , sauny i super jazzuzi z pieknym widokiem
10 Magdalena / Stargard 18 sierpień 2017 Opinia o Hotelu: Atmosfera, obsługa, JEDZENIE, widoki, dbałość o szczegóły, wyrozumiałość w stosunku do dzieci
10 Weronika / Koźminek 16 sierpień 2017 Opinia o Hotelu: Uprzejmość i kultura osobista personelu. Pyszne jedzenie i elegancja podania. Cisza oraz spokój.
10 Marcin / Przyjaźń 27 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: Znakomita obsługa, kameralna atmosfera, smaczne posiłki.
9.5 Michał / Wrocław 13 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: Jakość jedzenia, Dużo miejsc postojowych, Widoki z pokoju, Strefa wellness Nasze SPA: Nie korzystaliśmy z zabiegów, Sauny i baseny wspaniałe ze świetnymi widokami, Woda przy saunie
10 Monika / Krosno Odrzańskie 23 kwiecień 2017 Opinia o Hotelu: Doskonały hotel. Wspaniała rodzinna atmosfera, perfekcyjna obsługa, doskonała kuchnia, przytulne, nowocześnie urządzone pokoje. Nasze SPA: Niestety nie zdążyliśmy skorzystać ze Spa z uwagi na ogrom atrakcji w okresie świątecznym .
10 Tadeusz / Słone 22 kwiecień 2017 Opinia o Hotelu: Swietna organizacja, miła i kompetentna obsługa, basen choć niewielki zaspokajal nasze potrzeby, sauna z widokiem na góry, miejsce odpoczynku z teznia solna , na każdym kroku mieliśmy wrażenie, że ktoś myśli o nas i naszym komforcie.Dziekujemy, z pewnością wrócimy do tego pięknego hotelu . J.S.
10 ILONA / GDYNIA 05 kwiecień 2017 Opinia o Hotelu: bardzo miła obsługa.bardzo dobre jedzenie, Nasze SPA: zabiegi bardzo profesjonalne
9.5 Marcin / Wrocław 22 luty 2017 Opinia o Hotelu: Dobrze wyposażone pokoje, możliwość skorzystania ze strefy wellness przed zameldowaniem, usytuowanie hotelu, wystrój hotelu, śniadanie (szeroki wybór, lokalne produkty). Nasze SPA: Elastyczność SPA (prosiłam o zmianę godziny na zabiegów ze względu na zaplanowaną wycieczkę do Zamku Czocha).
10 marek / lubsko 16 luty 2017 Opinia o Hotelu: Fajne miejsce, obsługa dyspozycyjna, z każdym problemem można się zwrócić. Nasze SPA: Nie możemy napisać opinii dotyczącej SPA ponieważ nie korzystaliśmy z zabiegów, natomiast jeśli chodzi o basen to bardzo fajnie, wygodnie.
9.2 Marzena / Zduny 16 luty 2017 Opinia o Hotelu: Bardzo dobrze urządzona część wellness. Bardzo miła obsługa - widać na każdym kroku, że wszystko jest dopilnowane. Fajnie, że jest darmowy parking, na którym wprawdzie \"burta w burtę\", ale mieszczą się wszystkie samochody gości.Super położenie, dobre jedzenie (choć restauracja naprawdę kosztowna). Nasze SPA: Nie korzystaliśmy, ale jak mówię - basen i sauny super.
10 Dorota / Trzebnica 01 luty 2017 Opinia o Hotelu: Świetne miejsce, godne polecenia, które warto odwiedzić i chce się wracać :-) Wszystko rewelacyjne, zaczynając od profesjonalnego, miłego i kompetentnego personelu, na który w każdej sytuacji można liczyć :-) mili i przyjaźni kelnerzy oraz świetna cała obsługa hotelowa, wspaniałe położenie hotelu i piękny widok z pokoju, a także z basenu i z restauracji :) Smaczne potrawy w restauracji. Pyszne śniadania i obiadokolacje, w tym rewelacyjna kolacja grillowa w chacie Wuja Toma. Bardzo czysto. Wyposażenie pokoju we wszystkie potrzebne sprzęty. Miejsce na 6 :-) Nasze SPA: Rewelacyjne spa, zabiegi i masaże oraz świetny basen, sauny, grota solna i jacuzzi solankowe :)
9.2 Szymon / Jarocin 01 luty 2017 Opinia o Hotelu: cały hotel godny polecenia
9.5 Dorota / Lublin 31 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Wspaniałe położenie hotelu i piękny widok z pokoju (pokój Family Lux). Bardzo miła i kompetentna obsługa, Smaczne potrawy w restauracji. Bardzo czysto. Wyposażenie pokoju we wszystkie potrzebne sprzęty. Nasze SPA: Basen z wodą o optymalnej temperaturze, sauna sucha i parowa, jakuzzi solankowe, komora solna. Wszędzie bardzo czysto. Szlafroki (nawet dla dzieci), kapcie i ręczniki.
9.8 Mariusz / Komorniki 12 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: wystrój,wnętrze chaty wuja Toma panująca biesiadna atmosfera w czasie kolacji grilowej , miła i profesjonalna obsługa hotelowa i kelnerska zawsze z uśmiechem , czystość panująca w pokojach jak i w całym obiekcie hotelowym, wystrój pomieszczeń hotelowych w ciepłych i stonowanych barwach, polecamy pobyt w hotelu Biały Kamień Nasze SPA: strefa basenowa stwarza warunki do miłego relaksu i wypoczynku z widokiem na góry , w spa zabiegi jak i obsługa profesjonalna
10 Richard / Nürnberg 06 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Alles 1 A !!!!!!!!! Nasze SPA: Supppppppper Service!!!!!!
10 Damian / Wrocław 21 grudzień 2016 Opinia o Hotelu: - obługa - pokoje - śniadanie i obiadokolacja - wyposażenie SPA i wellness
10 dominika / wroclaw 17 grudzień 2016 Opinia o Hotelu: Spa i Wellness, jedzenie, ogólny klimat niewymuszonej uprzejmości, spokoju i szyku Nasze SPA: Bardzo profesjonalne zabiegi na twarz, świetne kosmetyki
9.7 Marcin / Bogatynia 14 grudzień 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo miły personel nie taki co musi się uśmiechać do gościa tylko sam od siebie okazuje sympatię i serdeczną pomoc w razie potrzeby.Jedzenie na najwyższym poziomie jak i śniadania obiady czy obiadokolacje wszystko ponad stan.W pokoju katalogi z informazjami o zabiegach spa oraz książki z informacjami o hotelu i jego ofertach.Wspaniały kompleks min :jacuzzi,basen,sauna sucha i parowa,grota solna i lodowa wszystkiego w sam raz.A wieczorem gdy poszliśmy z żoną na drinka do urokliwego baru to menu z drinkami i innymi napojami przeglądałem chyba pół godziny(taki wybór różnistych nazw napoi i coctajli)zanim coś wybraliśmi. Nasze SPA: Zabiegi różniste spa
10 KAROLINA / LEGNICA 09 listopad 2016 Opinia o Hotelu: super obsługa, pyszne śniadania Nasze SPA: dostosowanie do klienta
10 Anna / Gałów 27 październik 2016 Opinia o Hotelu: Super miła obsługa, piękny widok... Nasze SPA: Pełne prfesjonalizmu osoby pracujące w SPA ale także bardzo kontaktowe. Czułam się bardzo komfortowo :)
10 Weronika / Koźminek 26 październik 2016 Opinia o Hotelu: Miła i pomocna obsługa, eleganckie wnętrza, pyszne jedzenie. Nasze SPA: Oprawa zabiegu, przyjazny personel
9 Daniel / Żary 26 październik 2016 Opinia o Hotelu: Nowoczesność, czystość, wyposażenie pokoi, duża ilość miejsc parkingowych Nasze SPA: Bezproblemowy dostęp do wszystkiego w SPA, czystość, różnorodność oferty
9.2 Robert / Rzeszów 29 wrzesień 2016 Opinia o Hotelu: dostosowywanie się obsługi do życzeń gościa, wyposażenie pokoju (standard), jakość i różnorodność posiłków Nasze SPA: życzliwość obsługi, fachowość
10 Jerzy / Obrzycko 21 wrzesień 2016 Opinia o Hotelu: Spędziliśmy z małżonka wspaniały tydzień w tym hotelu. Wspaniała uśmiechnięta obsługa, świetne posiłki, czyste pokoje, dobre wyposażenie. strefa wellness spełniająca wszelkie nasze oczekiwania. Na pewno nie był to nasz ostatni pobyt w tym Hotelu. Nasze SPA: Z zabiegów nie korzystaliśmy odłożyliśmy je na nasze następne pobyty, trafiliśmy bowiem na piękną pogodę przez cały tydzień i korzystaliśmy głównie z uroków przyrody, niezapomnianych widoków i pieszych wędrówek po okolicy.
10 Magdalena / Żołędowo 24 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Piękne położenie i widok, doskonała baza wypadowa. Smaczne jedzenie, ładne, przestronne pokoje. Ładny basen, funkcjonalna strefa saun. Nasze SPA: nie korzystałam
10 Krystian / Tuplice 23 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Hotel, w którym nie znalazłem ani jednego minusa :)
9.8 HELENA / KATY WROCLAWSKIE 11 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Wspaniale polozenie w gorach!
10 MONIKA / KAMIENNA GÓRA 03 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Przepiękny hotel,bardzo komfortowo urządzony, pyszne jedzenie, przemiła obsługa. Dzieci się nie nudzą pod opieką pani animator, plac zabaw zewnętrzny służy tym mniejszym i większym dzieciaczkom, nauka pływania dla starszych dzieci również umilila nam pobyt :) Z miłą chęcią wrócimy do tego miejsca :) Nasze SPA: Skorzystałam z jednego zabiegu \" sekret wiecznej młodości\" ,który wart był poświęconego czasu i pieniędzy . Godzinny relaks. Przemiła obsługa spa.
10 Arleta / Czerwonak 03 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Świetna organizacja, czystość, przemiły personel i jak zwykle wspaniałe, urozmaicone jedzenie Nasze SPA: Przemiły personel, wysoka jakość zabiegów (rytuały, masaże), wSPAniały odpoczynek
10 MAGDALENA / KRAKOW 02 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: obsługa klienta restauracja czystość całego obiektu Nasze SPA: duży wybór zabiegów
9.8 Wojciech / Kraków 01 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Rewelacyjna obsługa, czysto i pyszne jedzenie Nasze SPA: Obsługa i profesjonalizm
9 Lidia / Szymanów 30 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Widoki, strefa spa, wyżywienie, pokoje Nasze SPA: Wszystko sie podobało, nie sposob wybrac :)
9.3 Oksana / Gram 25 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Przepiekne widoki, cisza, blisko do miasta. Mila, usmiechnieta, \"nie narzucajaca sie\" obsluga. Mieszkalismy w 4* czesci hotelu w pokoju Family Lux, jest tam czysto, wyposazenie pokoju w porzadku, sporo miejsca dla doroslych i 2 dzieci. Jedzenie z a la carte bardzo smaczne, dopieszczone. Troche dluge oczekiwanie, ale jest naprawde tego warte. Planowalismy jesc pare razy w miescie, ale szybko postanowilismy ze nie znajdziemy lepszego jedzenia, ktore dorowna sie jakosciowo i smakowo, wiec prawie wszyskie posilki byli na miejscu. Ogolnie i dorosli i dzieci sa bardzo zadowoleni z pobytu Nasze SPA: Mila obsluga
8.7 Wojciech / Nowogrodziec 13 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Wyjątkowo miła obsługa, bogata oferta hotelowej restauracji oraz baru Nasze SPA: Widok na góry z części basenowej oraz jacuzzi na tarasie
10 Aleksandra / Warszawa 06 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Położenie, czystość, kameralność, profesjonalna obsługa, jedzenie. Nasze SPA: Czystość, wysoka jakość wykonanego masażu, piękna sauna z widokiem!, idealna wielkość strefy spa, rytuał w saunie - bardzo dobry i relaksujący. Chcielibyśmy też wyjątkowo pochwalić profesjonalizm, bardzo fachową obsługę i miłą atmosferę, którą wprowadza jeden z chłopków, którzy pracują przy basenie (czarne włosy, kolczyk). Dziękujemy za wspaniały czas, na pewno wrócimy!
10 Donata / Zielona Góra 27 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: Praktycznie wszystko było bez zastrzeżeń, podobały nam się pokoje, restauracja, SPA, basen z tarasami i piękne bukiety kwiatów w hallu. Otoczenie piękne, wspaniały widok. Nasze SPA: Korzystaliśmy z zabiegów więc najważniejszy był profesjonalizm osób obsługujących nas ale także czas w jakim zabiegi były zaplanowane.
9.8 Justyna / Oława 25 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: Pierwsze miejsce zajmuje przemiła obsługa oraz pyszne jedzenie. Usytuowanie hotelu ma też duże znaczenie. Nasze SPA: Strefa SPA pomysłowa, szczególnie jacuzzi na tarasie. Z zabiegów wykonany miałam tylko masaż- oceniam go bardzo wysoko.
10 MARLENA / WĄSOSZ 10 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: W Państwa Hotelu bardzo podobał nam się wystrój wnętrz. Rewelacyjna jest też Państwa kuchnia. Nasze SPA: Bardzo ucieszył nas również brak zapachu chloru na basenie, co niestety często się zdarza. Jakość kosmetyków używanych w Państwa obiekcie, ich zapach - tylko pozazdrościć.
9.7 Karolina / legnica 08 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: atmosfera, obsługa, klimat, pokoje - duże, ładne, Nasze SPA: profesjonalizm
10 Magdalena / Wroclaw 25 maj 2016 Opinia o Hotelu: Pyszne jedzenie i sympatyczna obsluga:-) Nasze SPA: Pelen relaks na wysokim poziomie, dbanie o klienta na kazdym kroku:-)
9.7 Paweł / wrocław 24 maj 2016 Opinia o Hotelu: Doskonała obsługa, wyśmienite posiłki, czystość, dbałość o szczegóły, w tygodniu cicho i spokojnie, przyjazne dzieciom, Nasze SPA: profesjonalne zabiegi, uprzejmy personel,
9.8 Włodzimierz / Mosina 27 kwiecień 2016 Opinia o Hotelu: Spokojny, przemyślany design, dobra lokalizacja i oczywiście znakomita kuchnia
10 Sebastian / Tychy 26 kwiecień 2016 Opinia o Hotelu: Powiem krótko, wszystko nam się w hotelu podobało Nasze SPA: Przede wszystkim obsługa, zaangażowanie tych wszystkich osób, które tam pracują
10 Ewa / Wrocław 09 marzec 2016 Opinia o Hotelu: standard pokoi i całego hotelu, wystrój, elegancja, uprzejma obsługa, wyżywienie, kameralna atmosfera, położenie z widokiem na góry, bliskość centrum z domem zdrojowym , czystość, wystarczająca ilość miejsc na parkingu, Nasze SPA: Wszystko!możliwość skorzystania z wygodnych kąpielowych płaszczy, cudowne morskie akwarium!
9.3 Michał / Rawicz 07 marzec 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa, dobre jedzenie, wyśmienity deser. Więcej sprawdzę następnym razem, bo na pewno was odwiedzimy.
9.8 Justyna / Dziwiszów 25 luty 2016 Opinia o Hotelu: Komfortowy pokój pyszne jedzenie Nasze SPA: wspaniały basen i bardzo miła pomocna obsługa,
10 Renata / Rakoniewice 24 luty 2016 Opinia o Hotelu: Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokój duży, przestronny. Nasze SPA: Spokój, cisza (mimo moich i innych dzieci). Basen, sauny wszystko na plus. Z zabiegów nie korzystaliśmy, za krótki pobyt ale myślę że jeszcze wrócimy i będzie okazja.
9.7 Michal / Ołdrzychowice 24 luty 2016 Opinia o Hotelu: calosc dobrze zgrana i dopasowana - chetnie wrocimy ;) Nasze SPA: zaangazowanie obslugi ;)
10 Agnieszka / Goleniów 16 luty 2016 Opinia o Hotelu: doskonałe jedzenie i świetne dopasowanie do potrzeb rodzin z dziećmi Nasze SPA: przeszklona sauna z widokiem na góry,zewnętrzne jaccuzi,masaż gorącymi kamieniami
10 Karolina / Warszawa 11 styczeń 2016 Opinia o Hotelu: Obsługa, spa, restauracja, pokój, Nasze SPA: obsługa, lista zabiegów (duży wybór)
10 Iwona / Żagań 11 styczeń 2016 Opinia o Hotelu: Hotel bardzo dobrze wyposażony , przyjazny również dla dzieci( sala z zabawkami dla dzieci) . Pokoje czyste i schludne. Personel bardzo miły i pomocny. Nasze SPA: Sercem hotelu Biały Kamień jest strefa Wellness . Można się tu odprężyć i oderwać od rzeczywistości . Wspaniale zadbana strefa w basen , grotę solną, sauny , jacuzzi w wewnątrz budynku i na zewnątrz, SPA . wszystko z widokiem na piękne góry. POLECAMY !
9.7 ROBERT / KRĘZOŁY 30 grudzień 2015 Opinia o Hotelu: polecam!!! Obsługa, lokalizacja,pokoje....na pewno wrócę!!!
10 Anna / Warszawa 13 październik 2015 Opinia o Hotelu: Piękny hotel położony blisko centrum. Bardzo dobre jedzenie w restauracji - rewelacyjny pstrąg i śledzie, ogromne porcje. Bezpłatny parking. Nasze SPA: Zaplecze SPA z pięknymi widokami, duża sauna. Zabiegi na najwyższym poziomie.
9.3 Eugeniusz / Luboń 05 październik 2015 Opinia o Hotelu: Doskonałe jedzenie, strefa wellness czynna do 22-giej, bardzo dobra lokalizacja, przyjazna obsługa. Nasze SPA: Doskonałe wyposażenie gabinetów.
10 Wojciech / Szczecin 16 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: zróżnicowane usługi i udogodnienia dla dzieci w hotelu
10 Krzysztof / Masłowo 26 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Spokój, dobra lokalizacja, Nasze SPA: basen, jakuzi na powietrzu, sauna
9.7 Beata / Szczecin 20 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Miła obsługa, wyżywienie, sala zabaw i animacje dla dzieci. Nasze SPA: Dostępność SPA bez ograniczeń dla gości, nauka pływania dla dzieci.
10 maria / Bielsko Biala 16 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Właściwie wszystko nam się podobało, umiejscowienie, pokoje , wyżywienie- bardzo dobre.Obsługa miła , wszyscy uśmiechnięci i chętni do pomocy. Nasze SPA: Wszystkie.
10 Piotr / Racibórz 11 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: pokój zabaw dla dzieci, ciekawy wystrój,basen Nasze SPA: miła obsługa,profesjonalizm
10 Bożena / Tenczynek 04 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: czystość, obfite i urozmaicone posiłki, bardzo uprzejma obsługa,blisko do miasta, piękne widoki . Nasze SPA: Profesjonalna obsługa, czysto , dyskretnie,
10 Katarzyna / Legnica 10 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Hotel cudowny, elegancki i z klasą... Piękna przestrzeń dająca jednocześnie poczucie intymności. Miejsce zdecydowanie godne polecenia... Nasze SPA: Autorski masaż - chwila kompletnego relaksu..
9.8 Alina / Głogów 07 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Pokój był duży, ładny i wygodny dla dużej rodziny. Jedzenie było bardzo urozmaicone i smaczne. Obsługa hotelu bardzo miła. Bardzo miłą niespodzianką były zabawki, które dzieci otrzymały na przywitanie. Nasze SPA: Tym razem korzystaliśmy tylko ze strefy Wellness. Bardzo nam się podobała dostępność do saun, groty solnej. Temperatura powietrza i wody w basenach była optymalna. Największą niespodzianką było jacuzzi zewnętrzne.
10 Krystyna / Legnica 01 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Wszystko na 5 z plusem.Pobyt bardzo udany
10 Agnieszka / Gliwice 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Pokoje, strefa basenu i spa, wyzywienie Nasze SPA: Masaze, zabiegi, mila obsluga
10 agnieszka / grabiny 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Wyzywienie rewelacyjne, ilość zamawianych posiłków godna pochwały, smacznie , fantazyjnie serwowane drinki :) Nasze SPA: cały kompleks na wysokim poziomie, czysto, wręcz sterylnie :)
10 Patrycja / Wrocław 04 marzec 2015 Opinia o Hotelu: Przyjazny dla dzieci, super pani do opieki w pokoju zabaw, pyszne jedzenie, obsługa miła i pomocna Nasze SPA: Cicho, komfortowo
10 Waldemar / Cieszyn 02 marzec 2015 Opinia o Hotelu: Generalnie wszystko było ok. Nasze SPA: Grota solna, sauna fińska, basen.
10 Rafał / Chróścice 08 wrzesień 2014 Opinia o Hotelu: Położenie, cisza i spokój.
10 MAŁGORZATA / ZIELONA GÓRA 04 wrzesień 2014 Opinia o Hotelu: czystość, piękne widoki, obfite i urozmaicone posiłki, bardzo uprzejma obsługa, dużo miejsc parkingowych, plac zabaw oraz niezbędne akcesoria dla dzieci, lokalizacja - blisko do miasta, winda :-) Nasze SPA: czystość, bardzo uprzejma obsługa, ciepła woda w basenie, widok gór, który można podziwiać z leżaków, zabawki i szlafroki dla dzieci, wygoda - basen umieszczony na I piętrze części 4* umożliwia zejście z pokoju w szlafroku
10 Aleksandra / Wrocław 29 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo miły pobyt. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie korzystaliśmy z zabiegów, ale reszta 10 punktów.
10 Beata / Stary Kisielin 04 czerwiec 2014 Opinia o Hotelu: Przepiękne, ciche położenie, przemiła obsługa i super kuchnia. O poranku słychać tylko piejące koguty. Mega!
8.8 ANNA / Warszawa 19 kwiecień 2014 Opinia o Hotelu: Wyposażenie pokoju, lokalizacja, widok na góry, bardzo przyjazna i pomocna obsługa. Świetny basen:)
10 Małgorzata 07 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Neutralność barw i nienarzucające się otoczenie ,które elegancją ,prostotą i spokojem pozwala na niezwykły wypoczynek i ukojenie od codziennego pędu życia.Korzystaliśmy z \"Kamienia\" dwa razy i sądzę że nie były to ostatnie pobyty. Nasze SPA: nie korzystałam - jeszcze :)
10 Monika / Grzędzice 06 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Pokoje rodzinne bardzo przestronne, wyżywienie bardzo dobre, obsługa w hotelu i restauracji profesjonalna. Serdecznie polecam!!. Nasze SPA: Profesjonalizm
8.5 Robert / Leszno 03 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Wyżywienie, zabiegi spa, lokalizacja. Nasze SPA: Cały obiekt spa, obsługa w spa.
10 Przemysław / Łask 19 luty 2014 Opinia o Hotelu: Miła i profesjonalna obsługa, bardzo dobra kuchnia - przepyszna, piękny i wygodny pokój. Nasze SPA: Bardzo fajny basen sauny oraz grota solna - bardzo jesteśmy zadwoleni.
9.3 Roman / Kuźnia Raciborska 19 luty 2014 Opinia o Hotelu: Czystość, uprzejmość obsługi. Nasze SPA: Sympatyczne, kompetentne Panie z obsługi.
9.2 Martyna / Malczyce 19 luty 2014 Opinia o Hotelu: Czystość i położenie hotelu.
9.7 Sławomir / Złotoryja 28 listopad 2013 Opinia o Hotelu: Grota solna, bardzo ładny widok z restauracji, umiejscowienie hotelu. Nasze SPA: W pamięci utkwił masaż gorącymi kamieniami i grota solna :) Polecamy wszystkim :)))
10 Klaudia / Bogatynia 20 listopad 2013 Opinia o Hotelu: Apartamenty. Nasze SPA: Całe SPA jest super.
10 Karina / Bierutów 13 październik 2013 Opinia o Hotelu: Rewelacyjne położenie hotelu i piękne widoki.Hotel dba o detale i szczegóły które składają się na jakość.Dobra obsługa restauracji , kuchni,spa i wellness. Pan w recepcji mógłby być bardziej uśmiechnięty:)Super miejsce na wypoczynek .Polecam i wrócę napewno. Nasze SPA: Duży wybór zabiegów dla każdego oraz profesjonalna obsługa.Czysto , dyskretnie i z pomysłem na dobre spa.Komfortowe dobrze wyposażone gabinety z pięknym widokiem i super obsługą.
9.7 Magdalena / Środa Wielkopolska 05 październik 2013 Opinia o Hotelu: Centrum spa, basen, urokliwe położenie i miła i sympatyczna obsługa. Nasze SPA: Wygląd gabinetów (czysto i przytulnie), profesjonalnie wykonywane zabiegi, przyjemna atmosfera, można się odstresować.
8.2 Izabela / Wrocław 18 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: Hotel jest przepięknie położony i to jest jego atut, poza saunami, jacuzzi oraz basenem posiada igloo lodowe oraz pokój (tepidarium) solankowy, w którym można się wyciszyć, poczytać książkę, pospać. Widoki z części basenowej i tarasu letniego - cudowne. Plus to również brodzik dla dzieci ze zjeżdżalnią.
7.5 Malgorzata / 0sh 03 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: Pokój na bardzo wysokim poziomie, widok z hotelu niezastąpiony. Nasze SPA: Duży wybór SPA - basen, sauna sucha,parowa, igloo, grota solna.
10 michal / poznan 20 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: zaskakujące ? trzeci balkon odkryty na drugi dzień ... Nasze SPA: coś pięknego ... polecam widok z sauny ...niezapomniany
9.7 Artur 17 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: wszytko mi się podobało- dziękuje Nasze SPA: super basenik- zabieg profesjonalnie wykonany
10 Janusz / Tarnowskie Góry 16 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Widoki z okien, położenie Nasze SPA: Kompleks basenów i obsługa SPA
10 Daniel 10 lipiec 2013 Opinia o Hotelu: Fantastyczne położenie na zboczu góry, wykończenie z zewnątrz i wewnątrz no i nocna iluminacja wręcz rewelacyjna. Nie można zapomnieć o baaaaaaaaardzo smacznym wyżywieniu. Nasze SPA: Całość na \"dziesiątkę\".
10 Mirosław / Szczecinek 09 lipiec 2013 Opinia o Hotelu: Ogólne wrażenie, świetne spa oraz miła obsługa. Nasze SPA: Dobre masaże, świetnie zorganizowane spa.
9.5 Marcin / Wrocław 19 czerwiec 2013 Opinia o Hotelu: Urocze położenie, miła obsługa, czas spędzony nie jest zmarnowany. Nasze SPA: Możliwość nieograniczonego korzystania ze SPA w tym basenu, który był idealny dla naszej pary.
9.8 Mariusz / Kalisz 22 kwiecień 2013 Opinia o Hotelu: Wypoczynek wspaniały, polecam ! Brak minusów, inni powinni się uczyć. Nasze SPA: Bardzo miła i profesjonalna obsługa hotelowego SPA, polecam!
8 Marcin / Wrocław 03 kwiecień 2013 Opinia o Hotelu: Nowy basen i strefa wellness są na bardzo wysokim poziomie. Nasze SPA: Bardzo dobre masaże.
9.8 Piotr / Dobrzykowice 27 marzec 2013 Opinia o Hotelu: Czysto, miła obsługa, bardzo dobre jedzenie. Nasze SPA: Czysto, miła obsługa, mało osób.
9 Zofia i Wiktor / Strzelce Opolskie 27 luty 2013 Opinia o Hotelu: Pokój na wysokim standardzie, miła obsługa. Nasze SPA: Zabiegi były wykonane bardzo dobrze.
9 Dominika / Lubin 31 styczeń 2013
10 Dariusz / Oława 27 styczeń 2013 Opinia o Hotelu: Powiem przewrotnie,nie ma takich które się nie podobały. Nasze SPA: Wszystko.
10 tomasz 26 styczeń 2013 Opinia o Hotelu: Polecam gorąco niesamowity hotel Nasze SPA: basen godny polecenia daje 11 pkt
9.7 Henryk / Gorzów Wlkp. 09 styczeń 2013
8.5 Dariusz 13 grudzień 2012 Opinia o Hotelu: Obsługa na najwyższym poziomie. Mili, uprzejmi, kultura osobista na 10 punktów!!! Nasze SPA: Wszystko się podobało, nie ma się do czego przyczepić, rewelacja.
10 Klaudia / Bogatynia 21 listopad 2012 Opinia o Hotelu: Wspaniale dobrana obsługa! Wspaniałe wyżywienie i cisza! Nasze SPA: SPA wspaniałe i zabiegi super!
10 Agnieszka / Paczków 16 listopad 2012 Opinia o Hotelu: Wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo ładny hotel, piękna panorama. Pokoje bardzo przytulne, czyste. Wyżywienie wyśmienite. Obsługa bardzo miła. Nasze SPA: Masaże rewelacyjne, a rytuał sauna-jacuzzi po prostu bajka. Były to dla nas niezapomniane chwile.
8.8 Anna / Gumpoldskirchen 11 listopad 2012 Nasze SPA: B.miły i kompetentny Personel.
9.3 Katarzyna / Wrocław 22 październik 2012 Opinia o Hotelu: Piękny widok, nowoczesny wystrój, bardzo miła i profesjonalna obsługa, znakomite posiłki. Nasze SPA: Rytuał sauna-jacuzzi: dyskretna obsługa, relaks w atmosferze prywatności.
8.3 Tomasz / Gorzów Wlkp. 11 październik 2012 Opinia o Hotelu: Wszystko ok. Jak zacznie działać basen będzie naprawdę super.
7.5 Barbara / Wołczyn 10 październik 2012 Opinia o Hotelu: Piękny widok na góry, wystrój stołu na romantyczną kolację. Nasze SPA: Jaccuzzi.
10 Jadwiga / Dobroszyce 25 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: położenie hotelu,aranżacja wnętrz, obsługa na wysokim poziomie,hotel spełnił moje oczekiwania. Nasze SPA: świetnie rozwiązany pobyt w saunie i jacuzzi tylko we dwoje super relaksujące miejsce
7.5 Paweł / Czempiń 12 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Zabiegi SPA, wystrój, komfortowe pokoje. Nasze SPA: Jacuzzi, sauna, kąpiele.
8.7 Barbara / Wrocław 30 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Rewelacyjne położenie, cisza, spokój, czystość, możliwość skorzystania z zabiegów odnowy biologicznej, świetna kuchnia. Nasze SPA: Możliwość skorzystania ze SPA i zabiegów odnowy biologicznej to świetny dodatek do aktywnego wypoczynku.
10 Michał / Lubin 28 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Przepiękny widok, obsługa na wysokim poziomie.
10 Teresa / Jelenia Góra 20 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: widok z tarasu, aranżacja wnętrz, obsługa Nasze SPA: nie korzystałam
9.5 Aleksandra / Mielec 13 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Nie mam zastrzeżeń. Największy plus: przemiła obsługa. Nasze SPA: Do obsługi nie mam zastrzeżeń. Tylko gabinety mogły by być bardziej przytulne.
9.7 ARLETA / CZERWONAK 06 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Hotel bardzo ładnie usytuowany, wg mnie perfekcyjnie zarządzany (dbałość o szczegóły, zarówno w wyposażeniu obiektu, jak i w obsłudze), świetna kuchnia. Nasze SPA: Bardzo miłe i kompetentne panie masażystki, zabiegi dokładnie zaplanowane i punktualnie realizowane, oczekuję otwarcia części z basenem i rozbudowanym zapleczem SPA.
10 Tomasz / Koluszki 05 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: swobodna i miła atmosfera; kompetentna obsługa; organizacja za posrednictwem hotelu wycieczek do Drezna i Pragi; pełna informacja o regionie i ciekawych miejscach Nasze SPA: ----------------------
8.3 Michał / Legnica 03 sierpień 2012
8 Tomasz / Gliwice 25 lipiec 2012
9 Urszula 25 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Sympatyczna obsługa, profesjonalna organizacja, śniadania ...:) nie ma szans nie znaleźć czegoś smakowitego dla siebie :) Nasze SPA: Nastrój i wyposażenie. Świetna sauna.
8.7 Daniel / Zabrze 23 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Pomieszczenie na rowery. Miejsce do mycia rowerów. Piękny taras widokowy. Wyposażenie pokoju / łazienki. Nasze SPA: Fajnie urządzony pokój relaksowy - sauna / jacuzzi.
9.5 Damian / Lubin 18 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Lokalizacja hotelu. Przyjazna atmosfera.
9.5 Jolanta / Düsseldorf 20 czerwiec 2012 Opinia o Hotelu: Piekne polozenie hotelu,bardzo elegancki wystroj.Czystosc. Mila atmosfera.Cisza. Sympatyczna obsluga.
9.7 Renata / Brozec 13 czerwiec 2012 Opinia o Hotelu: Wspaniala atmosfera w hotelu, malownicze polozenie, a takze mila obsluga sprawiaja, ze odpoczynek w gorach jest podwojnie przyjemny Nasze SPA: Mila atmosfera
10 Karol / Władysławów 14 kwiecień 2012
9.3 Magdalena / Jelenia Góra 09 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Profesjonalna obsługa hotelu, wyżywienie rewelacyjne! Nasze SPA: Perfekcyjne wykonanie masażu
8.8 Anna / Trumau 02 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa zarówno w recepcji, SPA, jak i w restauracji. Bardzo dobra znajomość języka niemieckiego wszystkich pracowników hotelu (w moim przypadku bardzo pomocne, gdyż mąż jest niemieckojęzyczny). Nasze SPA: Miły personel, profesjonalny i odprężający masaż, który naprawdę w moim przypadku poskutkował. Podczas prywatnego rytuału sauny&jaccuzzi bardzo miły nastrój ze świecami, spokój i poczucie intymności (50 min w saunie i jaccuzzi w samotności, ewent. z partnerem to naprawdę głębokie odprężenie).
8.5 Marek / Głogów 02 marzec 2012 Opinia o Hotelu: Położenie, wyposażenie pokoju, obsługa. Nasze SPA: Profesjonalna obsługa, miła atmosfera.
8.7 Radosław / Żagań 16 luty 2012 Opinia o Hotelu: Położenie hotelu, cisza i spokój oraz blisko wyciąg powodują, że hotel spełnił moje oczekiwania. Pokoje eleganckie.
8.5 Josef / Köln 30 grudzień 2011
10 Kamil / Jelenia Góra 24 grudzień 2011
9 Radosław / Żary 28 listopad 2011 Opinia o Hotelu: Usytuowanie hotelu. Nasze SPA: Miła, intymna atmosfera pomieszczenia z jacuzzi i sauną. Profesjonalnie wykonany masaż.
9 Joanna 27 październik 2011 Opinia o Hotelu: Kameralny wystrój, eleganckie wnętrza, klimatyczna muzyka. Nasze SPA: Dyskretna i profesjonalna obsługa. Jestem zachwycona strefą relaksu.
10 Marek / Poznań 19 październik 2011
7.7 Jacek / Kraków 03 październik 2011 Opinia o Hotelu: Usytuowanie, kamealność hotelu. Nasze SPA: nie mieliśmy czasu na korzystanie ze Spa - tyle miejsc chcieliśmy zobaczyć. :-))) dlatego pewnie jeszcze do Panstwa wrócimy
9.8 Damian / Konin 02 październik 2011 Opinia o Hotelu: Kameralny nastrój,położenie hotelu z dala od centrum gwarantuje spokój i ciszę. Miła i fachowa obsługa. Elegancki wystrój pokoi oraz całego hotelu łącznie z tarasem widokowym sprawia iż można się zrelaksować oraz odpocząć. Nasze SPA: Masaż oraz jacuzzi.
9.5 Katarzyna / Wrocław 26 wrzesień 2011
9.8 ARTUR / WARSZAWA 24 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: WYPOSAŻENIE, ATMOSFERA, MIŁA - FACHOWA - DYSKRETNA OBSŁUGA Nasze SPA: PROFESJONALIZM; DYSKRECJA
9 Piotr / Lublin 17 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: Wspaniałe położenie, bardzo dobre wyposażenie pokoi, miła atmosfera. Nasze SPA: Profesjonalizm, szeroki wybór zabiegów.
9.8 Wojciech / Koszalin 02 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: Położenie, czystość, dobry parking
9.7 Hanna / Łódź 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Pięknie położony , kameralny hotel. Jeżeli ktoś marzy o spokoju i wypoczynku to gorąco polecam wyjazd do Świeradowa. Co nam się podobało najbardziej?: wysmakowane wnętrza, cisza, piękne widoki z okien hotelu, profesjonalna, miła obsługa( szczególnie dwie blondyneczki i dwaj sympatyczni kelnerzy z restauracji, no i oczywiście pan z recepcji - fachowy i kompetentny ). Nasze SPA: Super masaż i jacuzzi.
9.2 Zenon / Legnica 31 sierpień 2011
10 IRENEUSZ / LUBIN 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Miła i profesjonalna obsługa, czyste i dobrze wyposażone pokoje, przepyszne potrawy w restauracji. Nasze SPA: Wszystko na najwyższym poziomie, miła atmosfera.
7.2 TOMASZ / PSZCZYNA 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: przyjemny pokój, za to łazienka stanowczo za mała w porównaniu z wielkością pokoju, dobre umiejscowienie hotelu, cisza i spokój (jak zakończą rozbudowę hotelu;)
9.3 Sławomir / Radomsko 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: 1. Możliwość nocowania małoletniego dziecka bez dodatkowych kosztów. 2. Bardzo dobra obsługa. 3. Dbałość o czystość i szczegóły.
10 Dorota / Wrocław 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Nie ma szczególnej rzeczy, po prostu wszystkie usługi były na najwyższym poziomie :) Nasze SPA: Nie ma szczególnej rzeczy, po prostu wszystkie usługi były na najwyższym poziomie :). Jesteśmy z mężem pod wrażeniem i pewnie wrócimy tam w niedalekiej przyszłości.
7.7 Adam / Lusowo 22 sierpień 2011
7.2 Piotr / Piła 18 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Wystrój pokoi, bardzo dobra kuchnia, cisza, spokój ogólnie fajne położenie. Nasze SPA: Rewelacyjne masaże.
8.2 Anna / Stare Miasto 18 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Hotel przytulny, bardzo czysty, pięknie położony. Pyszne i obfite posiłki. Nasze SPA: Hydromasaż - porażka, natomiast masaż olejami rewelacyjny, perfekcyjnie wykonany.
9.5 Michał / Warszawa 13 sierpień 2011
10 Aneta / Ruda Śląska 03 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Jacuzzi Nasze SPA: Masaże
10 Jacek / Głogów 28 lipiec 2011
9 Marcin / Łódź 26 lipiec 2011 Opinia o Hotelu: Wystrój, wyposażenie, zagospodarowanie terenu, położenie, atmosfera. Nasze SPA: Profesjonalna obsługa.
9.3 Magdalena / Magdalenka 20 lipiec 2011 Opinia o Hotelu: Piękne położenie Hotelu, cudny widok. Miła obsługa.
9 Jan / Piła 04 lipiec 2011
5 Monika / Skierniewice 04 lipiec 2011 Opinia o Hotelu: Obsługa recepcji, sprzątanie pokoi. Nasze SPA: Masaże.
8.7 Ewelina / Rogoż 04 lipiec 2011
9.5 janusz / Gorzów Wlkp 03 lipiec 2011 Opinia o Hotelu: Wszystko było wspaniale zorganizowane i położenie hotelu super
9.2 cezary / iłża 02 lipiec 2011 Opinia o Hotelu: Hotel mogę goraco plecic wszystkim - obsługa, wyżywienie bardzo dobre, połozenie hotelu super, chciałbym jeszcze tam wrócić. Nasze SPA: Wachlarz zabiegów dla każdego, pełen relaks w trakcie ich trwania polecam
9.7 adam / wrocław 25 maj 2011 Opinia o Hotelu: W hotelu wydaje mi się , że wszystko było bez zarzutu. Przede wszystkim jest pięknie położony, a widok z hotelowej restauracji zapiera dech w piersiach. Na szczegóną uwagę zasługuje komfort pokoi, i estetyka ich urządzenia. Podobało mi się również to, że w restauracji są podawane produkty włsnej produkcji/ dzem truskawkowy/. Nasze SPA: Ze SPa hotelowego nie korzystałam, dlatego trudno mi wypowiadać się na ten temat.
9.8 Krzysztof / Plewiska 22 maj 2011
DOŁĄCZ DO NEWSLETTERA
Zapisz
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych, oraz przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną.
(zgodnie z ustawą z dn. 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną)
DOŁĄCZ DO FACEBOOKA
ZOBACZ VIDEO OFERTY SPECJALNE ZRÓB PREZENT